Algemene Voorwaarden

Alle vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Voor leveringen in binnen- en buitenland gelden onderstaande prijzen:


Verzendkosten binnen Nederland zijn:

€ 7,25 per bestelling 0 tot 10 kilo.

€13,50 per bestelling 10 tot 23 kilo.


Verzendkosten binnen de EU 1 zijn:

€13,00 per bestelling tot 2 kilo.

€19,50 per bestelling 2 kilo tot 5 kilo.

€25,00 per bestelling 5 tot 10 kilo.

€34,00 per bestelling 10 tot 20 kiloWanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u altijd een definitieve bevestiging per e-mail. Op deze bevestiging staat het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendkosten en verdere betalingsgegevens.Betalingsmethoden:
- Betalen bij afhalen van de bestelling. De bestelling kan betaald worden met contant geld, men kan pinnen of met VISA of Mastercard betalen.

- Overboeking vooraf (u ontvangt uw bestelling nadat uw overboeking bij ons geregistreerd staat)

- Ideal (ideaal om direct uw betaling via uw eigen bank te kunnen voldoen en verzekering van snelle levering)

Zodra de betaling bij ons binnen is, wordt de bestelling indien mogelijk dezelfde dag nog op de post gedaan. Uw bestelling wordt maximaal 7 dagen gereserveerd. Is uw betaling na 5 dagen niet binnen, dan ontvangt u een geheugensteuntje per e-mail, reageert u hier niet op, wordt er een 2e geheugensteuntje verstuurd. Hou er rekening mee dat produkten uit uw bestelling speciaal gereserveerd worden voor u, dit houdt in dat ze niet verkocht kunnen worden aan derden, zodoende is het voor ons van belang tijdig door te geven indien uw bestelling geannuleerd moet worden.

Indien u geintereseerd bent in een product dat uitverkocht is, kunt u een email sturen naar info@hebbesinspeelgoed.nl. Wij houden u dan op de hoogte en mailen u als dit product weer aanwezig is.Retourbeleid:
Wij wijzen u er op dat de retourzendingen voor eigen rekening van de koper zijn. Voorwaarden voor retourzenden van de bestelling is dat we hierover worden bericht binnen enkele dagen na ontvangst! Ruilen mag binnen 7 dagen na ontvangst.

LET OP: ONGEFRANKEERDE RETOURZENDINGEN WORDEN NIET GEACCEPTEERD, HOU ER REKENING MEE DAT EEN RETOURZENDING ÁLTIJD GEFRANKEERD MOET ZIJN.

Het retouradres is:

Hebbes in Speelgoed
Haarlemmerdijk 18hs
1013 JC Amsterdam

Voor alle artikelen gekocht bij Hebbes in Speelgoed geldt: een tegoedbon van het aankoopbedrag van het artikel, opnieuw te besteden bij Hebbes in Speelgoed webwinkel. Deze tegoedbon is een jaar geldig. Artikelen gekocht tijdens de uitverkoop kunnen níet geretourneerd worden.

Voor een bestelling gelden altijd de prijs die op het moment van bestelling werden vermeld. Overigens is een ondernemer volgens de Nederlandse wet vrij om zijn producten af te prijzen. Je bepaalt als consument zelf wanneer je tot aankoop overgaat. Je hebt geen recht op teruggave van het prijsverschil, als korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn. Er zit géén garantie op items gekocht tijdens de uitverkoop. Wij garanderen natuurlijk wel een zending waarbij het/de item(s)bij het inpakken geen gebreken vertonen.

Voor geschillen kunt u contact opnemen met de geschillencommissie via het ODR platform:
https://ec.europa.eu/consumers/odr/(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2024 Hebbes in Speelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel